rafiki, on tu zagląda więc pewnie jak cos ustali to napisze. Jaki obstawiacie wynik meczu?
Mod oświetlenia wnętrza
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Mod oświetlenia wnętrza
Witam !
Zważywszy na to, iż idzie zima a oświetlenie wnętrza będzie potrzebne ciekaw jestem jak przerobić seryjne oświetlenie tylnych miejsc ( mam wersję SLX niestety jedno pozycyjne lampki ON/Off).
Zastanawiałem się ma możliwością podłączenia do nich z przedniej lampki sygnału otwartych drzwi i pozostawienia ich w pozycji ON ( o ile są one w jednej instalacji z przednią lampką i razem z nią pobierają stały prąd).
Czy też będzie konieczność wymiany ich na lampki z gofra 4 i poprowadzenia podatkowych kabli ( o ile w ogóle będą pasować o szkodnika).
Czy ktokolwiek robił coś takiego?? Czy może mi ktoś też podpowiedzieć jak zdemontować te seryjne tylne lampki, bo nie chcę ich uszkodzić.
Zaznaczam, że widziałem mody z montażem centralnej tylnej lampki, ale jakoś mi to nie pasuje.
Dzięki i czekam na odpowiedź.
-
-
Ja u siebie na tyle też mam jedno pozycyjne lampki. Kolega w Toledzie ma lampki co działają właśnie w trzech pozycjach (stale włączone, zapalają się przy otwarciu drzwi lub stale wyłączone). A opcja zapalają się przy otwarciu drzwi jest dość przydatna jak ktoś wsiada na tył gdy jest ciemno na zewnątrz.
Tu podsyłam Ci link do tematu kolego gdzie masz informację co, gdzie i jak:
Renault Laguna HB IphII 2000 1.8 16V 120KM F4P / PB + LPG -> Skoda Octavia Combi I FL ELEGANCE 2002 1.8T 150KM AUM / PB
Komentarz
-
Komentarz